Turngruppa i Stokke ønsker velkommen til turn og trim for alle.

Vi tilbyr basistrening og turn for barn og ungdom. Voksne tilbys variert aktivitet, trivelig trimmiljø og nyttige trenings tips. Intensitet og aktivitetsnivå bestemmer du i stor grad selv.


Turngruppa har tilbud til alle Stokke IL Turnbrosjyre 2019 - 2020.pdf


Påmelding: Påmelding til partiene skjer ved oppmøte. Alle medlemmer må levere skjema hver sesong, vår og høst. Ved endringer eller oppsigelse må dette varsles skriftlig til turn@stokkeil.no. Det er fint om du fyller ut skjema før oppstart, og leverer ferdig utfylt skjema til styremedlemmene som er med på treningen. 

Treningsavgift: Treningsavgiften betales per sesong (vår eller høst), og dekker honorar til instruktørene, leie av hall, treningsutstyr, kontingent til Norges gymnastikk- og turnforbund, samt forsikring for medlemmer og instruktører. 

Medlemskapsavgift: Alle som turner og trener i regi av turngruppa må være medlemmer av Stokke IL. Medlemskap i Stokke Idrettslag koster kr 150,- per år og kommer i tillegg til turngruppas treningsavgift. Medlemskontingenten til Stokke IL kommer på egen faktura i min idrett en gang pr år. De som har betalt for medlemskap i vårsesongen skal ikke betale på nytt i høstsesongen. Betaling og utmelding av Stokke il skjer via min idrett.

 
GymX - Tilbud for voksne og ungdom som ønsker å trene!
Det er billig å trene mye i Turngruppa. Du betaler fullt for første parti, og kun 100 kroner per parti du melder deg på i tillegg.

Skjema finner du her: Generell-medlemsregistrering-voksen.pdf

Turn for barn og ungdom:
Skjema finner du her.

For mer informasjon kan du ta kontakt på turn@stokkeil.noDet vil alltid være representanter fra turnstyret til stede i Stokkehallen mandager fra kl 17.30 - 19.

Hovedsponsor

Sponsor

Leverandør av utstyr til Stokke IL

Les mer om avtalen her.

Levert av IdrettenOnline