Stokkehallen stenges uke 50

Postet av Stokke IL den 7. Des 2021

Stokkehallen stenges mandag 13.desember til og med torsdag 16.desember. Sandefjord kommune skal montere nye skillevegger. En kjærkommen beskjed for våre grupper som benytter seg av hallen! 


0 Kommentar

Equinor med gave på 10 000,- til Stokke IL

Postet av Stokke IL den 2. Des 2021

Nok en fantastisk nyhet før jul

I slutten av november fikk daglig leder, Håkon Kjølstad Nilsen, beskjed om at SpareBank 1 Stiftelsen BV tildelte idrettslaget 200 000,- kr. Nå har idrettslaget fått nok en gledelig nyhet før jul! 

Equinor likte vårt styrkerom-prosjekt, og har besluttet å gi oss 10 000,-. 

Equinor har lansert en ny søknadsportal der det er mulig å søke om støtte til alle gode formål for barn, ungdom og studenter. Målet for Equinor er å støtte enda flere gode tiltak enn det vi i dag gjør gjennom sponsorordningen Morgendagens Helter. Blant de 1600 som søkte var vi en av de 235 heldige som fikk støtte! Vi er svært takknemlig for tildelingen, og ønsker å rekke en stor takk til Equinor som også er med på å gjøre drømmer til virkelighet!  


0 Kommentar

SpareBank 1 Stiftelsen BV med tidlig julegave til Stokke IL

Postet av Stokke IL den 2. Des 2021

200 000,- kr til nytt styrkerom!

I slutten av november fikk daglig leder, Håkon Kjølstad Nilsen, beskjed om at SpareBank 1 Stiftelsen BV tildelte idrettslaget 200 000,- kr. Disse pengene skal gå til styrkerommet i kjelleren av Stokkehallen. Rommet er tomt den dag i dag, og ideen om et styrkerom er det ungdommen i idrettslaget som har løftet frem via sin ungdomsrepresentant i styret, Julie Aas-Bergsholm. Prosjektet som idrettslaget skal gjennomføre i 2022 har med andre ord fått en fantastisk start. Julie er en av medlemmene i prosjektgruppa, og gleden av tildelingen var stor! 

Stokke IL ønsker å skape en sosial og aktiv samlingsplass som vil være kjærkommen i rar tid. Rommet vil også bli viktig i det skadeforebyggende arbeidet til gruppene. For idrettslaget er det også viktig å drive på en mest mulig bærekraftig måte, så utstyret som skal inn i kjelleren skal kjøpes brukt. Vi gleder oss til å sette i gang med prosjektet!

Vi er svært takknemlig for tildelingen, og ønsker å rekke en stor takk til SpareBank 1 Stiftelsen BV som er med på å gjøre drømmer til virkelighet! 
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline