Ny sponsor: Stokke Utleie AS klar for 3 år

Postet av Stokke IL den 25. Jan 2022

Stokke IL benyttet Stokke Utleie AS til graving av skilt- og flaggstang fundamentering høsten 2021, og vi ble veldig fornøyd med arbeidet. I etterkant av arbeidet har vi nå blitt enige om en sponsoravtale som i første omgang strekker seg over tre år. Stokke IL gleder seg til samarbeidet og takker for at Stokke Utleie AS ser verdien av en slik avtale. 

De driver utleie av forskjellige maskiner, og har mange faste, trofaste kunder, både private og bedrifter fra Holmestrand til Larvik. Lifter, minigraver 2T, flishugger, hengere, hjullaster 2T og minidumper med frontlaster er blant noen av maskinene som er til utleie. 

Vil du være med på å sponse Stokke IL? Ta kontakt med Håkon Kjølstad Nilsen på dagligleder@stokkeil.no eller på 950 63 785.


0 Kommentar

Boatsupply er med som sponsor til og med 2024!

Postet av Stokke IL den 17. Jan 2022

Boatsupply AS er Norges største nettbutikk innenfor Yanmar, og tilbyr også et rikholdig og dynamisk sortiment av båtutstyr. Du finner de sentralt i Stokke sentrum i sine lokaler i Skogveien 2A. Firmaet er opptatt av at kundene opplever god kundeservice og solid kvalitet. Hvis kunden har behov for utkjøring i forbindelse med handelen, tilbys dette i nærmiljøet.

Boatsupply driver også med elektriske surfebrett gjennom varemerket www.elsurf.no og har showroom i sine lokaler i Stokke. Disse er perfekt for dem som ønsker fart og spenning på sjøen. Gjennom samarbeid med Radinn tilbys tre modeller, og disse kan konfigureres slik at du får best mulig forhold til å skape nye sommerminner.

Som en av Norges største Yanmarforhandlere på delesalg er det godt utvalg, både i butikk og på nett. De har det du måtte trenge av utstyr, og de sender over hele landet.

Stokke IL setter veldig stor pris på at Boatsupply AS er med som sponsor i tre år fremover.

https://yanmardeler.no/

https://boatsupply.no/

https://elsurf.no/0 Kommentar

328 645 kr kom inn på Grasrotandelen i løpet av 2021!

Postet av Stokke IL den 3. Jan 2022

2021 er over, og vi fikk inn hele 328 645 kr på Grasrotandelen via Norsk Tipping. 
Tusen hjertelig takk til de 718 som velger Stokke Idrettslag. 

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi inntil 7% av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening.


Har du lyst til å støtte Stokke Idrettslag når du bruker Norsk Tipping? Les mer og velg oss via lenken under.
https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen


0 Kommentar

Stokkehallen stenges uke 50

Postet av Stokke IL den 7. Des 2021

Stokkehallen stenges mandag 13.desember til og med torsdag 16.desember. Sandefjord kommune skal montere nye skillevegger. En kjærkommen beskjed for våre grupper som benytter seg av hallen! 


0 Kommentar

Equinor med gave på 10 000,- til Stokke IL

Postet av Stokke IL den 2. Des 2021

Nok en fantastisk nyhet før jul

I slutten av november fikk daglig leder, Håkon Kjølstad Nilsen, beskjed om at SpareBank 1 Stiftelsen BV tildelte idrettslaget 200 000,- kr. Nå har idrettslaget fått nok en gledelig nyhet før jul! 

Equinor likte vårt styrkerom-prosjekt, og har besluttet å gi oss 10 000,-. 

Equinor har lansert en ny søknadsportal der det er mulig å søke om støtte til alle gode formål for barn, ungdom og studenter. Målet for Equinor er å støtte enda flere gode tiltak enn det vi i dag gjør gjennom sponsorordningen Morgendagens Helter. Blant de 1600 som søkte var vi en av de 235 heldige som fikk støtte! Vi er svært takknemlig for tildelingen, og ønsker å rekke en stor takk til Equinor som også er med på å gjøre drømmer til virkelighet!  


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline